Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termenii si Conditiile de utilizare sunt aplicabile tuturor utilizatorilor acestui site. Accesul si utilizarea acestui site reprezinta un acord implicit al utilizatorului la respectarea Termenilor si Conditiilor prezentate mai jos.

Informatii cu caracter general

www.serviciiavhr.ro (denumit in continuare AVHR) este proprietatea Bajinaru Georgiana Iulia – Persoana Fizica Autorizata (Denumita in continuare BGI-PFA).

Utilizarea websitului AVHR

Orice persoana are posibilitatea de accesare si utilizare a websitului AVHR.

De asemenea, utilizatorii pot pune intrebari BGI-PFA, la care se raspunde in mod gratuit, fara ca prin aceasta sa se creeze o relatie contractuala. Utilizatorii inteleg faptul ca raspunsurile la intrebarile solicitate sunt doar cu caracter informativ, orientativ fara a implica vreo obligativitate din partea specialistilor nostri, raspunsurile necreand o opinie legala.

Raspunsurile primite de la BGI-PFA nu pot fi folosite in fata autoritatilor publice, instantelor de judecata sau alti terti, nereprezentand un punct de vedere oficial, orice dauna sau pierdere li se aduce utilizatorilor nefiind raspunderea BGI-PFA.

Folosirea informatiilor AVHR

Informatiile cuprinse pe websitul AVHR sunt dedicate folosirii de catre utilizatori pentru uz personal si nu constituie o baza juridica in fata niciunei institutii sau terte persoane, pot fi folosite datele si raspunsurile numai in scop de informare, nu pot face obiectul comercializarii, sub nicio forma.

Urmatoarele actiuni sunt interzise fara acordul prealabil din partea BGI-PFA:

 1. reproducerea sau stocarea continutului AVHR, precum si trimiterea acestui continut catre alt website, server sau mijloc de stocare a informatiei;
 2. transmiterea, publicarea, modificarea, participarea la transfer, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea si afisarea continutului AVHR, fara aprobarea prealabila din partea BGI-PFA

Orice folosire in afara celor prevazute in prezentul text este interzisa. Orice fel de cereri de alta natura, pentru care este necesar acordul BGI-PFA o puteti adresa la adresa de e-mail: office@serviciiavhr.ro

Folosirea ilegala sau neautorizata a informatiilor AVHR, incluzand dar nelimitandu-se la acestea, colectarea numelor de utilizator, adreselor de e-mail, fotografiilor, sau oricaror informatii sau date ale altor utilizatori AVHR, in scop de comercializare, difuzare, trimitere de mesaje nesolicitate este strict interzisa.

Actiuni interzise pe websitul AVHR

Urmatoarele actiuni sunt strict interzise pe website-ul AVHR:

 1. publicarea de materiale cu continut obscen, ofensator, violent, defaimator, discriminator, rasist, sovin;
 2. publicarea de materiale publicitare sau promotionale, sau alte forme de comercializare de produse sau servicii, fara acordul prealabil al BGI-PFA;
 3. publicarea sau difuzarea de materiale cu continut explicit sexual sau transmiterea de linkuri catre websituri pentru adulti;
 4. difuzarea sau transmiterea materialelor ce contin virusi, viermi sau de programe menite a distruge sistemele de operare;
 5. incarcarea, postarea sau transmiterea de materiale de tipul „junk mail”, „spam”, „spim” scrisori in lant, scheme piramidale, sau alte forme de solicitari neautorizate;
 6. incarcarea, postarea, difuzarea sau transmiterea de continut pentru care utilizatorul nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare;
 7. promovarea de informatii despre care utilizatorul cunoaste ca sunt false sau promovarea de activitati ilegale sau abuzive, obsecene, amenintatoare, calomnioase;
 8. promovarea sau furnizarea de informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promovarea violentei fizice sau verbale impotriva oricarui grup sau persoane, sau promovarea oricarui act de cruzime fata de animale;
 9. promovarea de instructiuni pentru realizarea de activitati ilegale sau criminale;
 10. publicarea de materiale protejate de dreptul de autor, pentru care nu exista permisiunea autorului de publicare si difuzare.

Proprietatea intelectuala

Totalitatea informatiilor prezente pe AVHR sunt in proprietatea exclusiva BGI-PFA.

Prin informatii ne referim, dar fara a ne limita la acestea, toate textele, contractele, datele, actele, software sau imagini statice prezente pe acest site.

Continutul websitului este proprietatea BGI-PFA si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al BGI-PFA.

Folosirea fara autorizatie a informatiilor, marcilor sau oricaror date de pe webistul AVHR este strict interzisa, in caz de violarea a acestor prevederi, BGI-PFA rezervandu-si dreptul de a cauta sprijin legal pentru incalcarea drepturilor sale.

Orice incercare de copiere, folosire ilegala a acestor informatii da drept BGI-PFA de a actiona in instanta persoanele fizice sau juridice care incalca aceste prevederi.

Drepturile de autor

Prin postarea oricarui tip de material pe websitul AVHR, utilizatorii garanteaza ca intreg continutul este proprietatea acestora sau au dreptul de folosire a respectivului continut, precum si ca prin difuzarea continutului nu se violeaza drepturile de autor sau de proprietate intelectuala ale niciunei persoane sau entitati.

Legaturi catre alte websituri

Website-ul AVHR poate furniza legaturi (link-uri) catre alte websituri sau resurse. BGI-PFA nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, nefiind responsabile pentru continutul publicat pe aceste websituri sau resurse.

Mai mult, BGI-PFA nu vor fi responsabile sau pasibile de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de websituri sau resurse, recomandandu-le utilizatorilor sai sa citeasca termenii si conditiile prevazute pe aceste site-uri.

Garantii

BGI-PFA nu vor fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizarea de profit, posibilitatea de folosire, sau alte pagube, rezultand din:

 1. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor webiste-ului serviciiavhr.ro;
 2. deteriorarea transmisiilor sau datelor;
 3. orice alta problema legata de serviciile si informatiile website-ului serviciiavhr.ro.

Alte prevederi

BGI-PFA pot unilateral in orice moment, modifica, suspenda, schimba, adauga si elimina parti ale continutului furnizat pe acest site.

Aceste Termene si Conditii pot fi modificate, oricand, fara niciun preaviz sau modificare, de aceea va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati acest site.

Noile reguli isi vor produce efectul din momentul afisarii lor pe website.

Continuarea folosirii de catre membri a website-ului atesta acceptul acestora a noilor reguli.

Legislatia aplicabila

Drepturile si obligatiile ce revin partilor, asa cum reies din prezentul document, precum si efectele juridice produse de acesta, sunt guvernate de legile romane in vigoare.

Orice litigiu decurgand din sau in legatura cu acest document se va solutiona pe cale amiabila.

In cazul in care rezolvarea disputelor nu este posibila in termeni amiabili, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente.